Hattat Hasan Çelebi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.

Misyon: Kültürel Mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzun Temel Değerleri 1. Sağlıklı bir din anlayışının Türkiye için gerekli olan zihniyet değişimine yardımcı olabileceğine inanırız. 2. Düşünen, sorgulayan, inancını aklıyla birleştiren öğrencilerin yetişmesine hizmet edecek yöntemlerin geliştirilmesine çalışırız. 3. Ezberci bir baskı altında alıcı bir yaklaşım değil ; konuları çözümleyici ve yorumlayıcı bir yaklaşım benimseriz.

Saatler: 08.30-16.20
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL, GÜREŞ, MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: HAFIZLIK

WEB - https://hattathasancelebiiho.meb.k12.tr

Adres - KARABEKİR MAHALLESİ ŞEHİT AYHAN DEMİR CADDESİ NO23 OLTU ERZURUM

Öğretim Şekli :TEKLİ

Adres - KARABEKİR MAHALLESİ ŞEHİT AYHAN DEMİR CADDESİ NO23 OLTU ERZURUM

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 120 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.